Winkelen Rotterdam

Winkelen Rotterdam 2016-01-28T21:05:27+00:00

Het leuke van shoppen in Rotterdam is de verscheidenheid aan winkelgebieden verspreid over verschillende stadsdelen. Daar komt bij dat steeds meer nieuwe winkels hun deuren openen in Rotterdam waaronder de nodige pop-up stores en internationale ketens. Hieronder vind je een overzicht van de bekende en minder bekende winkelgebieden, de leukste markten en winkelstraten en de beste winkels in Rotterdam.

Koopgoot Beurstraverse Rotterdam

Winkelgebieden
Rotterdam telt verscheidene winkelgebieden. Van het centrum met de Coolsingel, Lijnbaan en Koopgoot tot kleine speciaalzaken in het Oude Noorden, en van het grootste winkelcentrum in Prins Alexander tot avontuurlijk shoppen in Rotterdam West.

Oude Noorden Zwaanshals

Winkelstraten
Iedereen kent de Coolsingel en de Koopgoot, maar zou het niet aardig zijn als je ook de andere winkelstraten leert kennen. Wij hebben een aantal bekende en minder bekende straten op een rijtje gezet.

Donner boekwinkel

Beste winkels
Hier vind je een ‘best of selection’ van winkels in Rotterdam. Bijzondere winkels in alle soorten en maten die je gezien moet hebben in Rotterdam.

Markthal-rotterdam-impr 1

Markten
De Markthal is beroemd binnen en buiten Nederland. Maar wist je ook dat op 14 locaties in Rotterdam buitenmarkten worden gehouden waaronder één van de grootste markten van Nederland? Ontdek zelf de markten in Rotterdam!