Loading...

Attracties Rotterdam

Attracties Rotterdam 2019-11-23T22:39:11+01:00

Wat zijn de hoogtepunten van Rotterdam? Wat zijn de best bezochte attracties van Rotterdam? Welke Rotterdamse musea bezoeken? Wat valt er te beleven op het water? We helpen je in deze rubriek op weg met een selectie van het beste van Rotterdam.

Euromast uitzicht 300x225

Hoogtepunten Rotterdam

Hier vind je een selectie van attracties die je in ieder geval niet mag missen bij een bezoek aan Rotterdam. Van de gezellige Markthal tot de bruisende Witte de Withstraat.

Markthal Rotterdam avondfoto

Best bezochte attracties

De top 10 van best bezochte attracties in Rotterdam. Van de ss Rotterdam, de Spido tot het kinderplezier in Plaswijckpark en dierentuin Blijdorp. En een aantal van deze topattracties zijn nog gratis te bezoeken ook.

Rondleidingen Rotterdam

Rondleidingen Rotterdam

Ontdek Rotterdam met boeiende rondleidingen. Verken de stad met een gids, neem een stadswandelingen, fietstour of bustour. Vergaap je aan de grootste haven van Europa met een boottocht.

Watertaxi 300x192

Varen in Rotterdam

Rotterdam, gelegen aan de Nieuwe Maas, heeft de grootste haven van Europa. Volop mogelijkheden dus om te varen. Bekijk hier mogelijkheden voor rondvaarten, riviercruises, vaartochten met snelle boten of een snelle oversteek met de watertaxi of de waterbus, het kan allemaal.

Plaswijckpark 300

Attracties met kinderen

Rotterdam is leuk voor kinderen. Van musea met speciale kinderactiviteiten tot leuke eetgelegenheden, kinderboerderijen en speelparken, je vindt het hier.

Fotomuseum Rotterdam 300x201

Musea in Rotterdam

Wat zijn de interessantste musea in Rotterdam? Van het Maritiem Museum tot Boijmans van Beuningen en van het Fotomuseum aan de Kop van Zuid tot het splinternieuwe Museum Rotterdam in hartje Rotterdam, je vindt het hier.

terras ss rotterdam

Gratis Attracties

Voor diegenen die geloven dat de beste dingen in het leven gratis zijn, hebben we een aantal leuke attracties en evenementen op een rijtje gezet.