Rondleidingen Rotterdam

Rondleidingen Rotterdam 2018-04-01T16:42:57+00:00

Een rondleiding onder begeleiding van een ervaren gids is de beste manier om Rotterdam snel en goed te leren kennen. Bezoek de bekende en minder bekende hoogtepunten van de architectuurstad van Nederland en laat je verrassen met een stadswandeling, een fietstour of een tour op maat. Of verken Rotterdam en de grootste haven van Europa over het water.

Kubuswoningen 600x450

Stadswandelingen Rotterdam
De beste manier om Rotterdam grondig te verkennen is natuurlijk te voet. Vooral het centrum van Rotterdam of een specifieke Rotterdamse wijk lenen zich hier goed voor. Lees meer over de stadswandelingen onder begeleiding van stadsgidsen.

Fietstours rotterdam

Fietstours Rotterdam
Wie de verschillende stadsdelen van het uitgestrekte Rotterdam wil bezoeken, kan het best gaan voor een fietstour. Lees meer over de verschillende fietstours die voeren naar het beste van Rotterdam binnen en buiten het Rotterdamse centrum.

Spido

Rondleiding per boot
Wat is er leuker om Rotterdam en zijn imposante skyline en haven vanaf het water te bewonderen? Keuze genoeg: Spido, watertaxi waterbus tot een met een privéschip. Sightseeing in Rotterdam vanaf het water!

Markthal-rotterdam-impr 1

Bezoek de architectuuriconen van Rotterdam
Een rondleiding volgen in één van de architectuuriconen in de architectuurstad van Nederland? Volg dan een rondleiding onder begeleiding van een deskundige architectuurgids! Van de topattractie Markthal, De Rotterdam van Rem Koolhaas tot de nog steeds tot de verbeelding sprekende Kubuswoningen .

Splashtours 300

Bus- en tramtours
Een rondleiding met een grote bus of minibus is een prima snelle manier om de hoogtepunten van Rotterdam te bezoeken. Maar er zijn ook verrassende alternatieven in de vorm van een speciale (historische) tram en een ware amfibiebus die zowel Rotterdam over land als water verkent.

terras ss rotterdam

Rondleiding stoomschip Rotterdam
Altijd al een cruiseschip willen bezichtigen? Grijp dan je kans en bezoek het voormalige vlaggenschip van de Holland America Line (HAL), de ss Rotterdam. Ervaar het exclusieve cruisegevoel en de magie van vroeger. Ook rondleiding zijn mogelijk.

Meer informatie over een rondleiding?

Neem contact met ons op voor een tour op maat.