Een rondleiding met een stadsgids is de beste manier om Rotterdam snel en goed te leren kennen. Bezoek de bekende en minder bekende hoogtepunten van de architectuur- en havenstad van Nederland met een stadswandeling, een fietstour, een bustour of een rondvaart.

Stadswandeling Centrum Stationsplein

Stadswandelingen Rotterdam

De beste manier om Rotterdam grondig te verkennen is natuurlijk te voet. Vooral het centrum van Rotterdam en specifieke wijken lenen zich hier goed voor. Lees meer over stadswandelingen in Rotterdam met een stadsgids.

Fietstour Rotterdam markthal

Fietstours Rotterdam

Wie de verschillende stadsdelen van het uitgestrekte Rotterdam wil bezoeken, kan het best gaan voor een fietstour. Lees meer over de verschillende fietstours die voeren naar het beste van Rotterdam aan beide kanten van de Nieuwe Maas.

Tenders Rotterdam

Rondvaart Rotterdam

Wat is er leuker om Rotterdam met zijn imposante skyline en haven vanaf het water te bewonderen? Keuze genoeg met de Spido, watertaxi, waterbus of misschien wel een privécruise. Sightseeing in Rotterdam vanaf het water!

Tour Rotterdam 500

Bezoek architectuur in Rotterdam

Een rondleiding volgen in de architectuurstad van Nederland? Laat je dan rondleiden door een architectuurgids die je de ins en outs vertelt over architectuuriconen als de Markthal, De Rotterdam van Rem Koolhaas en de Kubuswoningen.

Bustour rotterdam

Bustours

Een rondleiding met de bus is een effectieve manier om in een kort tijdsbestek de hoogtepunten van Rotterdam te zien. Daarnaast zijn er verrassende alternatieven, zoals de historische tram en een ware amfibiebus die Rotterdam zowel over land als water aandoet.

Van Nellefabriek Rotterdam 400x242

Rondleiding Van Nellefabriek

De Van Nellefabriek heeft sinds 2014 de Unesco Wereld Erfgoed status. Het industriële topmonument is te bezoeken met een gids. Kom alles te weten over dit unieke gebouw: de innoverende architectuur, de architecten en het productieproces van koffie, thee en tabak.

Meer informatie over een rondleiding?

Neem contact met ons op voor een tour op maat.