Het uitgaansleven van Rotterdam is divers en volop in ontwikkeling met voortdurend nieuwe aanwinsten. Laat ons je helpen met een selectie van de beste restaurants, koffiezaakjes, cafés, wijnbars en ijssalons van Rotterdam.

Restaurants in Rotterdam

Katendrecht restaurant

Beste restaurants

Wat zijn de beste en leukste restaurants in Rotterdam? Wij hebben een selectie gemaakt van restaurants met verschillende keukens en prijsklassen.

FG

Sterrenrestaurants

In stijl op sterrenniveau uit eten in Rotterdam? Bekijk een volledig overzicht van de Rotterdamse restaurants met Michelinsterren.

Bars en cafés in Rotterdam

cafe-pol-rotterdam

Beste cafés

Op zoek naar de leukste en bekendste cafés en kroegen in Rotterdam. Klik verder voor een selectie van Rotterdamse bars.

Dudok 300x200

Grand cafés

Rotterdam telt een gevarieerd aanbod grand cafés verspreid over verschillende stadsdelen. Inspirerende uitgaansadresjes om een krantje te lezen, te lunchen, te dineren of om te borrelen.

Bierlokalen

Waar vind je de best bierlokalen, biercafés en biergartens in Rotterdam? Rotterdams bier proeven in een brouwerij? We zetten alles op biergebied voor je op een rijtje.

wijnbar-het-eigendom

Wijnbars

Waar vind je de beste wijnbars in Rotterdam? Wij hebben de mooiste wijnadresjes op een rijtje gezet met voor iedere beurs wat wils.

Cocktailbar Rotterdam

Cocktailbars

Van mondaine cocktailbars tot hippe clubs, in Rotterdam liggen de goede cocktailadresjes voor het oprapen. Klik verder voor een gevarieerd aanbod inspirerende cocktailbars in Rotterdam.

Terrassen en koffie drinken in Rotterdam

Terras Oude Haven

Beste terrassen

Een terrasje pakken in Rotterdam? Je zult achterover slaan van het enorm aanbod Rotterdamse terrassen! Wat zijn de gezelligste terrassen, welke terrassen hebben de meeste zon en het mooiste uitzicht?

Koffie drinken Rotterdam Hopper

Koffie drinken

Rotterdamse koffiebars vallen regelmatig in de prijzen. Volgens ‘Man met Bril’ zou dit zomaar iets te maken kunnen hebben met het Rotterdamse water. Bezoek de beste koffieplekken in Rotterdam en oordeel zelf!

High tea – thee drinken

High Tea in Rotterdam? Genoeg keuze! Hier vind je de mooiste en gezelligste theezaakjes en theewinkels in Rotterdam.

Uitgaan met kinderen in Rotterdam

Seth poffertjes 300x200

Pannenkoeken eten

Pannenkoeken of poffertjes eten in Rotterdam is een zeer leuk uitje met de kinderen. Bekijk snel de pannenkoekadresjes in Rotterdam op tal van bijzondere adresjes.

venezia-ijssalon 300

Beste ijssalons

Geen onbelangrijke vraag, waar haal je het lekkerste ijs in Rotterdam? Waar vind je ijs dat ambachtelijk wordt gemaakt? Bekijk de beste ijssalons van Rotterdam.