Pannenkoeken of poffertjes eten in Rotterdam is een zeer leuk uitje met de kinderen. Tijdens een dagje shoppen in het centrum, na een boswandeling in het Kralingse Bos of op de Nieuwe Maas op de Pannenkoekenboot, kinderen zullen het prachtig vinden. Op deze pagina vind je de beste en leukste pannenkoekenhuizen in Rotterdam.

Pannenkoekenboot
Varen op een oergezellige boot en onbeperkt pannenkoeken tijdens een prachtige tocht over de Nieuwe Maas? Dat kan op de Pannenkoekenboot! En op woensdag wordt speciaal uitgevaren voor kinderen en ouders die iets te vieren hebben.

Pannenkoekenhuis Dutch Diner
Dit pannenkoekenrestaurant ligt in het centrum aan de Meent. Je kunt kiezen uit maar liefst 101 pannenkoeken.

Seth Poffertjessalon
Lekker poffertjes eten aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Deze oud-Hollands poffertjeszaak is de perfecte plek voor een snelle, zoete hap tussen het winkelen door.

Boshut De Big
Ook geen verkeerde plek voor pannenkoeken: het Kralingse Bos. Boshut De Big is een unieke plek om pannenkoeken te eten. En de voorzieningen zijn uitstekend: kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk, een groot terras, een speeltuin en met gratis parkeergelegenheid.

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal 
Ook Pannekoekenhuis De Nachtegaal is gelegen in het Kralingse Bos bij het Hertenkamp. Je kunt hier kiezen uit tientallen overheerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Groot terras en gratis parkeerruimte.