Rondleidingen Rotterdam

Rondleidingen Rotterdam 2017-08-17T10:02:57+00:00

Een stadswandeling of een fietstour onder begeleiding van een ervaren gids is de beste manier om Rotterdam snel en goed te leren kennen. Bezoek de bekende en minder bekende hoogtepunten van de architectuurstad van Nederland en laat je verrassen. Of verken Rotterdam over het water. Wat te denken van een tour door de grootste haven van Europa?

Kubuswoningen 600x450

Stadswandelingen Rotterdam
De beste manier om Rotterdam grondig te verkennen is natuurlijk te voet. Vooral het centrum van Rotterdam of een specifieke Rotterdamse wijk lenen zich hier goed voor. Lees meer over de stadswandelingen onder begeleiding van stadsgidsen.

Fietstours rotterdam

Fietstours Rotterdam
Wie de verschillende stadsdelen van het uitgestrekte Rotterdam wil bezoeken, kan het best gaan voor een fietstour. Lees meer over de verschillende fietstours die voeren naar het beste van Rotterdam binnen en buiten het Rotterdamse centrum.

Spido

Rondleiding per boot
Wat is er leuker om Rotterdam en zijn imposante skyline en haven vanaf het water te bewonderen? Keuze genoeg: je kunt kiezen uit tal van rondvaarten en rondvaartboten. Sightseeing vanaf het water.

Markthal-rotterdam-impr 1

Bezoek de architectuuriconen van Rotterdam
Een rondleiding volgen in één van de architectuuriconen in Rotterdam? Keuze zat in de Maasstad! Volg een tour in de topattractie Markthal, De Rotterdam van Rem Koolhaas of de nog steeds vermaarde Kubuswoningen onder begeleiding van een deskundige architectuurgids.

Splashtours 300

Bus- en tramtours
Een rondleiding met een grote bus of een minibus is een prima en snelle manier om de hoogtepunten van Rotterdam en de omgeving te bezoeken. Maar er zijn ook verrassende alternatieven in de vorm van een speciale tram en een ware amfibiebus die zowel over land als het water gaat.

terras ss rotterdam

Rondleiding stoomschip Rotterdam
Altijd al een cruiseschip willen bezichtigen? Grijp dan je kans en bezoek het voormalige vlaggenschip van de Holland America Line (HAL). Ervaar het exclusieve cruisegevoel en de magie van vroeger met het vrije gevoel van nu. Kies uit verschillende rondleidingen met of zonder gids.

Meer informatie over een rondleiding?

Neem contact met ons op voor een tour op maat.