Hier vind je een selectie van de beste, origineelste en leukste winkels van Rotterdam.

Groos
Achterklooster 13
Een begrip in Rotterdam, Groos. Meubels, posters, platen, kleding, design en kunst, uitsluitend van Rotterdamse ontwerpers. Groos is gevestigd in Het Industriegebouw.

Bijenkorf
Coolsingel 105
De Bijenkorf is niet weg te denken aan de Coolsingel. De Rotterdamse Bijenkorf behoort tot een van de drie grootste Bijenkorf vestigingen.

Marlies Dekkers
Witte de Withstraat 2
Deze bijzondere winkel van de populaire lingerie-modeontwerpster Marlies Dekkers vind je in de bruisende Witte de Withstraat.

Donner
Coolsingel 119
Het Rotterdamse instituut Donner is niet te missen voor boekenliefhebbers. De grootste boekenhandel van Nederland is sinds mei 2015 gevestigd aan de Coolsingel in het voormalige ABN gebouw.

Keet
Oppert 3
Een bijzonder concept, een pop-up store een koffiecafé in één. Bijzondere spulletjes en koffie en thee, goed verstopt in een zijstraat van de Meent.

H&M
Beursplein 38
Met 4500 vierkante meter is deze outlet in de Koopgoot de grootste H&M van Europa.

Woei
Hoogstraat 65a 
Rotterdams sneaker walhalla. Ook zelf ontworpen sneakers.

Skatestore Rotterdam
Westblaak 28 
Grootste assortiment skateboards in de Benelux. Skatestore Rotterdam bevindt zich naast het skatepark aan de Westblaak.

Hema
Beursplein 2
De oer Hollandse Hema is ook in Rotterdam niet weg te denken.

forever21rotterdam2

Forever 21
Beurstraverse 21
Deze Amerikaanse kledingketen gespecialiseerd in scherpgeprijsde damesmode opende in Rotterdam haar deuren in oktober 2015. De vestiging in de Koopgoot heeft een winkeloppervlakte van 1800 vierkante meter.

Groene Passage
Mariniersweg 1 – 33
Dit biologisch shopping center is gemaakt voor de groene shopper. Naast een verscheidenheid aan groene winkels kun je er ook ontbijten, lunchen en dineren.

Kookpunt
Noordplein 29
4000 vierkante meter exclusief gereserveerd voor de kookfreak! Of zoals ze zelf zeggen, de meest complete kookwinkel van Nederland.

amacflashipstore

Amac Flagship Store
Lijnbaan 79
De grootste Apple Premium Reseller van Nederland staat in Rotterdam. Het gaat om 500 vierkante meters verspreid over twee verdiepingen.

Messenslijperij Hillknives
Insulindestraat 92
Dé messenslijperij van Rotterdam. Hillknives heeft klanten over heel de wereld variërerend van mariniers tot bekende chefkoks.

Clone Records
Raampoortstraat 12
Coole platenzaak aan de Hofbogen om even binnen te stappen. In 1995 is Clone Records begonnen als elektronische muziekspecialist waarvoor ze wereldwijd bestellingen ontvangen.