Als je Rotterdam eenmaal een beetje hebt leren kennen, is het leuk om de hoogte in te gaan en te genieten van de beroemde skyline. Bezoek de wolkenkrabbers, de uitkijkpunten en de parken voor de beste uitzichten in Rotterdam.

Euromast uitzicht 300x225

Euromast
De 185 meter hoge Euromast – de hoogste toren van Nederland – is nog steeds de beste plek om Rotterdam vanaf boven te bewonderen. Met een supersnelle lift bereik je het kraaiennest waar een panoramarestaurant en een uitkijkplatform zijn gevestigd. Daarna volgt het laatste stuk, langzaam draaiend met de Euroscoop, naar de top. Het uitzicht mag er wezen!

Laurenskerk uitzicht 610x300

Laurenskerk
Vanaf de toren van de middeleeuwse Laurenskerk heb je een schitterend uitzicht over het stadscentrum. Twee keer per week is de toren van de belangrijkste kerk in Rotterdam te beklimmen met een gids. De beklimming resulteert in een prachtig uitzicht over Rotterdam.

De Rotterdam terras

De Rotterdam NH Hotel terras
Het 30 meter hoog gelegen terras van het NH Hotel in De Rotterdam van Rem Koolhaas is een uitmuntende plek om de skyline van Rotterdam te bewonderen. ’s Ochtends bij zonsopkomst en ’s avonds bij zonsondergang is het uitzicht over de Maas verbluffend.

Terras Engels

Groothandelsgebouw
Vanaf de rooftop van Suicuide Club op het Groothandelsgebouw kijk je mooi uit over het nieuwe Centraal Station, de stadsboulevard Weena en de wijken van Rotterdam-West.

Kralingseplas uitzicht

Kralingse Plas
Het Kralingse Bos is een verrassende plek voor een blik op de skyline van Rotterdam en Kralingse Plas. Het Kralingse Bos is bovendien een heerlijke plek om te recreëren.

terras ss rotterdam

Terras ss Rotterdam
Vanaf het terras op het achterdek van het stoomschip ss Rotterdam heb je een schitterend uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam. Met een drankje op het terras beleef het ultieme cruisegevoel.