Rondvaart in Rotterdam

Rondvaart in Rotterdam 2018-01-20T23:27:52+00:00

De wereldberoemde Rotterdamse haven en de indrukwekkende skyline van Rotterdam maken vanaf het water nog meer indruk. Hieronder presenteren we verschillende rondvaarten voor sightseeing vanaf het water. Neem voor nog meer waterattracties ook een kijkje op Varen in Rotterdam waar ook informatie over o.m. de watertaxi en de cruisekalender gevonden kan worden.

Spido_171009_300x168

Rondvaarten met de Spido
Ervaar de indrukwekkende Rotterdamse skyline en de unieke uitzichten op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers van de Rotterdamse wereldhaven. Rondvaarten kun je het hele jaar door boeken in verschillende soorten en maten. De Havenrondvaart van 75 minuten is € 13,25.

Splashtours 300

Splashtours
Een unieke stadstour door Rotterdam op zowel water als land met de amfibiebus. In 60 minuten bekijk je eerst over land de binnenstad van Rotterdam waarna de bus het water induikt voor een vaart langs de Rotterdamse skyline. De duur van de Splashtour is 60 minuten en kost € 26,50.

Varen stadshavens sloep Rotterdam

Rondvaart met gids
Je kunt Rotterdam ook op het water beleven met je eigen gids. Zo kun je varen door de oude stadshavens van Rotterdam gecombineerd met een stadswandeling door het centrum. Lees meer over deze unieke vaar- en wandeltour.