Museumnacht010 Rotterdam

Wanneer: zaterdag 2 maart 2019 van 20:00-01:00

Waar: Diverse locaties in Rotterdam

Toegang: € 17,50 (Rotterdampas € 8,75)

Kaartverkoop: Museumnacht010

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Museumnacht010 51.914373, 4.471869 Museumnacht010

Tientallen Rotterdamse musea, galeries en culturele instellingen openen tijdens Museumnacht010 hun deuren voor het publiek. Met tentoonstellingen, voorstellingen, speciale activiteiten en leuke feestjes valt er voor iedereen wat te beleven.

Locaties Museumnacht010
Tot de tientallen Rotterdamse musea en culturele instellingen die weer meedoen aan Musemnacht010 behoren grote namen als Museum Boijmans, de Kunsthal, het Fotomuseum en het Nieuwe Instituut. Witte de With Center for Contemporay Art vormt een kloppend hart tijdens de museumnacht waar kunst- en cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Voor wie het echt niet weet kan de Mystery Bus instappen en zich laten verrassen.

Speciale activiteiten Museumnacht010 
Dit jaar kun je je laten scheren in het Belasting & Douanemuseum of geblinddoekt luisteren naar een concert in het Oogziekenhuis. Maar je kunt ook je aura laten tekenen in TENT of een kunstwerk laten kopiëren in de Printroom. In de Stijlkamers van het Schielandshuis kun je teruggaan naar de 17e eeuw en in Museum Rotterdam kun je dansen en alles leren over het vermaarde Rotterdamse uitgaansleven. Afscheid nemen van Boijmans kan met het Bauhausfest. Neem voor een integraal overzicht van activiteiten, deelnemers en locaties een kijkje op de website van Museumnacht010.

Vervoer Museumnacht010
De meeste locaties (o.m. Museumpark en Witte de Withstraat) bevinden zich in het centrum en zijn goed aan te lopen. Maar voor plekken gelegen op Zuid of bijvoorbeeld Noord zijn de speciale bussen erg handig die rijden tot sluitingstijd. Met je polsbandje kun je er gratis gebruik van maken.