Op stap met de kinderen in Rotterdam ? Hier vind je de leukste attracties voor kinderen in Rotterdam waar ook de hele familie zich mee vermaakt. Attracties die ook leuk zijn voor een verjaardagsfeestje.

Railz miniworld kids 300x194

Miniworld
Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van 535m² miniatuurwereld. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met Rotterdam in miniatuur inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa.

Plaswijckpark 300

Familiepark Plaswijckpark
In het familiepark is zeer veel te doen. Spelen is de vele speeltuinen, in een auto rijden door de verkeerstuin, met een boemeltrein over het park of dieren kijken in het dierenpark.

Blijdorp 300x225

Diergaarde Blijdorp
De dierentuin Blijdorp is een echt familie uitje. Het dierenpark in Rotterdam is één van de grotere dierentuinen in Europa.

Stadion Feijenoord 300x225

Rondleiding Feyenoord Stadion
Altijd al willen weten hoe de spelerstunnel of de kleedkamers van het Feyenoordstadion er uit zien ? Neem een rondleiding en beleef de unieke sfeer van De Kuip en kom alles te weten over Feyenoord.

Midgetgolf Rotterdam

Midgetgolf Parkhaven
Een leuk uitje met kinderen is midgetgolfen op de midget golfbaan Parkhaven. Naast de baan met 18 holes aan de rand van Het Park kun je ook lekker eten en drinken op het grote terras.