Kinderen Rotterdam

Kinderen Rotterdam 2015-12-28T14:25:08+00:00

Bezoek Rotterdam met kinderen. Hier vind je diverse kindvriendelijke attracties, evenementen en activiteiten. Ideaal voor een dagje weg met kinderen in Rotterdam. Er zijn veel musea met speciale speel- en doe-activiteiten voor kinderen. Bezoek de gratis speeltuinen en kinderboerderijen in Rotterdam

Activiteiten met kinderen Rotterdam

Samen met kinderen een dagje uit in Rotterdam. Bekijk de attracties speciaal voor kinderen of uitjes die leuk zijn voor het hele gezin. Doe samen de attracties zoals De Euromast, Miniworld Rotterdam, dierentuin Blijdorp, het attractiepark Plaswijckpark of bezoek de diverse musea met speciale programma’s voor kinderen zoals professor Plons in het Maritiem Museum.

Even de kinderen laten uitrazen, lekker klauteren, klimmen, voetballen, picknicken of dieren aaien? Dit kan in de vele speeltuinen, kinderboerderijen en parken die Rotterdam rijk is.

Railz miniworld kids 300x194

Leukste overdekte uitjes
De leukste indoor- en overdekte uitjes en attracties met kinderen in Rotterdam.

Villa Zebra kids

Kindvriendelijke musea
Rotterdam heeft diverse musea die perfect zijn voor kinderen vam diverse leeftijden. De meeste musea hebben speciale gratis programma’s voor kinderen.

Kinderboerderij Kralingen 610x330

Kinderboerderijen
Zeg hallo tegen de dieren in de acht kinderboerderijen die Rotterdam rijk is. Alle gemeentelijke kinderboerderijen in Rotterdam zijn gratis te bezoeken.

Speeltuin Levenslust Overschie

Speeltuinen
Klimmen, klauteren, glijden en andere buitenactiviteiten voor kinderen. Bekijk de beste en grootste speeltuinen van Rotterdam.

Kralingseplas 3

Parken en groengebieden
Sporten, spelen, picknicken en andere activiteiten tot speciale evenementen en festivals, er is altijd een reden om de parken in Rotterdamse te bezoeken.