Diergaarde Blijdorp tunnel

Overdekte uitjes met kinderen in Rotterdam

Leuke binnenactiviteiten in Rotterdam voor kinderen? Bij regen of slecht weer valt er gelukkig genoeg te beleven in Rotterdam. Op deze pagina vind je de leukste en beste indoor- en overdekte uitjes in Rotterdam, speciaal voor kinderen.

Railz miniworld kids 300x194

Miniworld
Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van 535 m² miniatuurwereld. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden met Rotterdam en z’n haven afgewisseld.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp
Bezoek Dierentuin Blijdorp, in 2022 verkozen tot het leukste uitje van Nederland.

Plaswijckpark 300

Plaswijckpark
Dit eindeloze speelpark heeft nu ook een overdekt gedeelte, 1600 m² groot. In het binnenspeelhuis kun je op de bedden trampoline springen, badschuim spuiten in de badkamer en klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Ofwel: lekker de beest uithangen!

Ontdekhoek Rotterdam

Ontdekhoek
De Ontdekhoek is een grote werkplaats waar meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar meer dan 30 proefjes kunnen doen. Ga zelf aan de slag en verveel je geen seconde!

skateland

Skateland Rotterdam
Met 2600 m² oppervlakte en 25.000 bezoekers per jaar is Skateland één van de grootste skateparken van Nederland. Het overdekte skateboardpark en BMX-inlinepark is zowel voor ervaren als minder ervaren skaters. Ook skatelessen en
-verhuur.

Stadion Feijenoord 300x225

Rondleiding Feyenoord Stadion
Altijd al willen weten hoe de spelerstunnel en de kleedkamers van het Feyenoordstadion er uit zien? Beleef dan met een rondleiding in het Feyenoordstadion de unieke sfeer van De Kuip en kom alles te weten over Feyenoord.

Maritiemmuseum Professor Plons

Maritiem Museum
Het Maritiem Museum laat kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs en interactief de schepen en de Rotterdamse haven ervaren. Met de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons beleven de kinderen tal van avonturen.

Villa Zebra kids

Villa Zebra
Villa Zebra biedt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. De tentoonstellingen onderga je op een interactieve manier. Er zijn ook workshops.

VR4Play City Rotterdam

Virtual Reality Gaming
Ervaar de intensiteit van de onderzeese wereld, begeef je in een spannende achtbaan of vecht tegen zombies. Met keuze uit ruim 15 spellen beleef je bij VR4Play levensechte ervaringen met de nieuwste virtual reality apparatuur.

Bungelland

Bungelland
Spelen in een overdekte speeltuin waar van alles te beleven valt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Kom klauteren, springen, klimmen, glijden en nog veel en veel meer.

Jump XL

Jump XL
De grootste trampolineketen van Europa is sinds 2016 in Rotterdam gevestigd. Een spectaculair trampolinepark voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen, een waar springmekka. Vanaf 8 jaar.

Ballenbak 400

De Ballenbak
In speelparadijs De Ballenbak kun je 7 dagen in de week superveilig spelen op verscheidene speeltoestellen. Omdat de Ballenbak speciaal voor de kinderen is, betalen ouders geen entree. Leuk voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten tot 5 jaar is er een rustige peuterhoek.