Kinderboerderij Kralingen 610x330

Een bezoek aan een kinderboerderij in Rotterdam is een leuk uitstapje voor kinderen om te spelen en contact te maken met dieren. Rotterdam telt verscheidene gemeentelijke kinderboerderijen die doorgaans elke dag gratis bezocht kunnen worden. Hieronder een selectie van de leukste kinderboerderijen in Rotterdam.

Kinderboerderij Kralingen 610x330

Kinderboerderij De Kraal
Oost, Kralingen
Op een prachtige locatie aan de rand van het Kralingse Bos is De Kraal te vinden. Naast verscheidene soorten boerderijdieren zijn er ook tropische vogels en terraniumdieren te bewonderen.

Kinderboerderij De Molenwei

Kinderboerderij De Molenwei
Zuid, Zuiderpark
Deze kinderboerderij bevindt zich in degroene omgeving van het Zuiderpark. Elke maand zijn er activiteiten in Kinderboerderij De Molenwei of bekijk de mogelijkheden voor een kinderfeestje.

Kinderboerderij Bokkesprong 300

Kinderboerderij De Bokkesprong
West, Delfshaven
Kinderboerderij De Bokkesprong is een rustige, groene kinderboerderij midden in de drukke omgeving van Marconiplein in Rotterdam West waar dieren vrij rondlopen.

Kinderboerderij De Kooi 300

Kinderboerderij De Kooi
Zuid, IJsselmonde
Kinderboerderij De Kooi is een mooie grote groene boerderij aan de zuidrand van Rotterdam. In De Kooi bevinden zich grote en kleine landbouwhuisdieren. In de kantine worden geitenkaas, honing en eieren verkocht.

Kinderboerderij de Wilgenhof

Kinderboerderij De Wilgenhof
Noord, Hillegersberg
Naast dieren herbergt Kinderboerderij De Wilgenhof ook een grote speeltuin en een horecawinkelt. De Wilgenhof bevindt zich in Hillegersberg/Schiebroek (Ringdijk 76).

Kinderboerderij De Blijde Wei

Kinderboerderij De blijde Wei
Noord, Ommoord
Kinderboerderij de Blijde Wei is te vinden op een prachtige locatie vlakbij de rivier De Rotte en het Bergse Bos aan de rand van de Rotterdamse wijk Ommoord.

Kinderboerderij Kralingen 610x330

Kinderboerderij De Oedenstee
Zuid, Hoogvliet
De Oedenstee in Hoogvliet werd gebouwd in 1972. Op deze kinderboerderij kunnen kinderen voor het eerst kennis maken met daarvoor geschikte landbouwdieren. Adres: Marthalaan 46.

Kinderboerderij Kralingen 610x330

Kinderboerderij De Beestenboel
West, Rozenburg
Op Kinderboerderij De Beestenboel leven landbouwdieren waar kinderen kennis kunnen maken. Adres: Zandweg 13, Rozenburg.