Fenix Food Factory

Fenix Food Factory Rotterdam

In de Fenixloodsen op het schiereiland Katendrecht in Rotterdam is de Fenix Food Factory gevestigd. Deze laagdrempelige foodhal is een paradijs voor liefhebbers van eten en drinken. Naast eettentjes zijn er een paar winkeltjes en een ambachtelijke versmarkt allemaal ondergebracht in een oud havenpakhuis.

Fenix Food Market

De Fenix Food Market is een vooruitstrevende concept waarbij verse, zelfbereide producten direct worden verkocht. Ambachtelijk produceren, passie voor lekker eten en een onmiskenbare drive om de voedselindustrie te veranderen is wat de ondernemers in de Fenix Food Factory drijft.

Je vindt er vers brood van Jordy’s Bakery, zelfgemaakte worsten, romige kruidige kazen en mooi gebrouwen Rotterdamse biertjes van de Kaapse Brouwers.

Fenix Foodcourt

In de Fenix Foodcourt worden verse maaltijden ter plekke bereid die vervolgens binnen in de loods of op het terras aan de havenkade met uitzicht op de Wilhelminapier heerlijk geconsumeerd kunnen worden.

Openingstijden Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory is 6 dagen per week geopend van dinsdag t/m zondag met verschillende tijden voor de winkels, de koffiebranders en de bierbrouwers.

Terras Fenix Food Factory

Vanaf het terras van de Fenix Food Factory in een omgeving van havenloodsen heb je een schitterend uitzicht op Hotel New York en op de imponerende hoogbouw van de Wilhelminapier. De Fenixloodsen liggen aan de voet van de Rijnhavenbrug, de brug die de Wilhelminapier met Katendrecht verbindt.

Fenix Factory

Bezoekersinformatie

Fenix Food Factory
Veerlaan 19D
3072 AN Rotterdam
Website

[mapsmarker marker=”40″]