De Tuin terras Kralingseplas

Terras Restaurant de Tuin

Café-restaurant De Tuin is vanwege haar schitterende ligging aan de Kralingse Plas voor veel Rotterdammers de favoriete plek om wat te eten en te drinken. Vanaf het grote gezellige terras heb je een schitterend uitzicht over de Kralingse Plas en de skyline van Rotterdam. Omdat De Tuin zeer populair is op zonnige dagen is het nog niet zo makkelijk een plekje te vinden op het terras.

De Tuin van de Vier Winstreken, zoals het restaurant officieel heet, is gevestigd in een statig herenhuis uit 1867 welke tussen de twee historische Plasmolens in ligt. De Tuin is iedere dag geopend vanaf 10:00 tot 22:00 uur geopend. Op zondag is er in De Tuin vaak live muziek.

[slickr-flickr tag=”detuin”]

Meer terrassen en uitgaansgebieden in Rotterdam
> Beste terrassen in Rotterdam

Locatie en bereikbaarheid

De Tuin is zeer goed bereikbaar met de auto. Er is parkeergelegenheid op het parkeerterreintje en op de Plaszoom. Openbaar vervoer: tram 7 en metro; beide halte Voorschoterlaan, circa 10 minuten lopen.

De Tuin
Plaszoom 354
3062 CL Rotterdam
tel: 010 – 452 77 43
Website

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

De Tuin van de Vier Windstreken 51.931930, 4.521372 De Tuin Plaszoom 354 Rotterdam Mooi gelegen en populair Cafe restaurant met groot terras aan het water.