High Tea of thee drinken in Rotterdam? Genoeg keuze. Hier vind je de mooiste en gezelligste theezaakjes en theewinkels van Rotterdam.

tea-lab-rotterdam

The Tea Lab
Westewagenstraat 80
Ongedwongen setting, midden in het centrum, waar je lekker kunt genieten van een high tea met een groot blad vol met allerlei zoete en hartige hapjes. Keuze uit 36 soorten thee. Verschillende varianten High Tea die ook geschikt zijn voor allergie of dieet.

lof-der-zoetheid

Lof der Zoetheid
Noordplein 1
Een lekkere high tea in de door moeder en dochter gerunde lunchzaak in Rotterdam Noord. Niet alleen de zoetigheden en scones zijn heerlijk ook de thee is zeer goed! Bestel losse thee en je krijgt losse potjes waar je zelf uit kunt scheppen.

Hotel NewYork Restaurant

Hotel New York – High Tea
Koninginnenhoofd 1
De afternoon tea in Hotel New York wordt in stijl uitgevoerd. De high tea bestaat uit heerlijke smaken thee, gebakjes uit de eigen patisserie, mini sandwiches, hartige hapjes en natuurlijk scones met clotted cream. Dagelijks tussen 15:00 en 17:00 uur.

tea-village-rotterdam

Tea Village
Zwaanhals 337A
De Tea Village in Rotterdam Noord is een plek waar alles om thee draait; een knusse omgeving waar je rustig thee kunt drinken, maar ook een winkel waar losse thee wordt verkocht én een counter voor Tea-to-Go. High tea met brood, beleg, een hartig hapje en een wisselende keus aan verschillende zoete lekkernijen als taart, chocolade, cake en koekjes.

Dudok 300x200

Dudok – High Tea
Meent 88
Stadsbrasserie Dudok in het centrum van Rotterdam serveert een uitgebreide afternoon tea die bestaat uit diverse belegde mini broodjes met scharrelei-salade en met zalm en roomkaas, scones met jam en slagroom, een muffin, een stukje Dudok taart, huisgemaakte chocolaatjes, minifrangipane en slagroomsoesjes. Iedere dag van 12.00 tot 17.00 uur.