Cocktailbars Rotterdam

Cocktailbars Rotterdam 2016-12-19T11:11:23+00:00

Waar vind je beste cocktailbars in Rotterdam? We hebben ze op een rijtje gezet inclusief de laatste aanwinsten.

Hugh Rotterdam
Kruiskade 15
Hippe cocktailclub gevestigd in het Hilton Rotterdam waar tot diep in de nacht in stijl gedanst kan worden. Mooie cocktails waaronder royale gin tonics.

Stirr
Eendrachtsweg 29b
De mooie nieuwe cocktailbar Stirr is gevestigd op twee verdiepingen in oud pand in het centrum van Rotterdam. Een fraaie open bar, originele lampen en uitgebikte, rauwe muren ademen een knusse sfeer uit.

Noah cocktailbar

Noah
Wijnhaven 3
De Rotterdamse cocktailbar Noah werd begin 2016 uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland. Als kers op de taart werd Hani Asfaai gekozen tot ‘Best Bartender Nederland 2016’. De trendy bar in het uitgaansgebied Oude Haven serveert ook haute cuisine streetfood. Vrijdags is er een gratis clubavond.

Suicide club rotterdam

The Suicide Club
Stationsplein 45
De locatie is al goed: boven op het dak van het Groothandelsgebouw vlakbij Centraal Station. De inrichting, in jarenzeventigstijl, de bar en het restaurant, gerund door chef Marnix Bensch, zijn allemaal piekfijn in orde. Je moet weliswaar lid zijn om in deze chique (cocktail)club binnen te geraken maar dat is via hun website zo gefixt.

Level cocktailbar

Bar Level
Pannekoekenstraat 76a
Een no-nonsense cocktailbar gelegen in de gezellige Pannekoekstraat op een paar honderd meter van de Markthal. Bar Level is knus en wordt gedomineerd door het restaurantgedeelte dat dicht tegen de bar aan zit.