Op deze pagina presenteren we een aantal van de beste cocktailbars van Rotterdam.

Hugh Rotterdam
Kruiskade 15
Hippe cocktailclub gevestigd in het Hilton Rotterdam. Tot diep in de nacht kan hier in stijl gedanst worden met mooie cocktails waaronder royale gin tonics.

Noah cocktailbar

Noah
Wijnhaven 3
De Rotterdamse cocktailbar Noah werd in 2016 uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland. Als kers op de taart werd Hani Asfaai in datzelfde jaar gekozen tot beste bartender. De trendy bar in het uitgaansgebied Oude Haven serveert ook haute cuisine streetfood. Vrijdag gratis clubavond.

Suicide club rotterdam

The Suicide Club
Stationsplein 45
De locatie is gelijk raak: boven op het dak van het iconische Groothandelsgebouw aan Rotterdam Centraal. De inrichting is in jaren 70 stijl. De bar en het restaurant (gerund door chef Marnix Bensch) zijn allemaal piekfijn in orde. Om in deze chique (cocktail)club binnen te geraken moet je lid zijn, maar dat is via hun website zo gefixt.

Level cocktailbar

Bar Level
Pannekoekenstraat 76a
Een no-nonsense cocktailbar gelegen in de gezellige Pannekoekstraat op een paar honderd meter van de Markthal. Bar Level is knus en wordt gedomineerd door het restaurantgedeelte dat dicht tegen de bar aan zit geplakt.