Kinderboerderij de Wilgenhof

Kinderboerderij De Wilgenhof

Kinderboerderij De Wilgenhof ligt prachtig in de groene omgeving van Rotterdam Hillegersberg naast het Berg- en Broekpark.  Kinderen en volwassenen kunnen hier kennis maken met de boerderijdieren en de natuur in de directe omgeving.

Bekijk alle kinderboerderijen in Rotterdam

Kinderactiviteiten

Regelmatig organiseert de kinderboerderij leuke kinderactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld. Bij slechte weersomstandigheden worden de activiteiten naar binnen verplaatst.

Kinderfeestjes

Jarig? Vier op woensdagmiddag je verjaardag op de kinderboerderij. De kinderboerderij heeft een speciale ruimte, die al helemaal versierd is, om je verjaardag in te vieren. Om er een echt feestje van te maken zijn er een aantal opties. Het basispakket bestaat uit zelf pannekoeken bakken en limonade in ’t ‘Feestvarken’. Om het helemaal leuk te maken zijn er nog verschillende opties namelijk: een speurtocht over de kinderboerderij, de dierverzorgers helpen met het voeren van de dieren (om 15:30 uur) en een boerengolf op het weiland. Voor de wat oudere kinderen (vanaf 8 jaar) is er de rugzakroute door het Berg- en Broekpark naast de boerderij.

Een extra leuke optie is paard en wagen. Woon je in de buurt? Laat je dan ophalen van school of thuis. Of rij een rondje door het Berg- en Broekpark. Een verjaardagstaart kan dan ook geregeld worden!

Foto’s

[slickr-flickr tag=”kinderboerderijWilgenhof”]

Toegang

Kinderboerderij De Wilgenhof is gratis toegankelijk

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend van 08:30 uur tot 16:30 uur.
Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is de boerderij gesloten.

Locatie

Kinderboerderij De Wilgenhof
Ringdijk 76
3054 KV Rotterdam
Tel.: 010-4223977

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Kinderboerderij De Wilgenhof 51.950457, 4.482271 Kinderboerderij  De Wilgenhof