Watertaxi Rotterdam

Niet weg te denken in Rotterdam: de Watertaxi! Een toeristische attractie maar ook heel praktisch qua vervoer. Bijvoorbeeld om van het centrum naar Zuid te gaan of richting Delfshaven.

Een watertaxi graag

De Watertaxi Rotterdam vaart op zo’n 50 locaties. De meeste steigerlocaties bevinden zich aan de oevers van de Nieuwe Maas, maar ook verder weg. Zo komt de watertaxi ook bij Merwe-Vierhaven, Heijplaat of Schiedam.

Rondvaarten

Met de watertaxi kunnen ook rondvaarten gedaan worden variërend van een halfuur tot twee uur. Bijvoorbeeld een aanrader voor een verkenning van de Rotterdamse havens over water.

Watertaxi regelen

De watertaxi kan gebeld worden of geboekt worden via hun website. In het hoogseizoen kan het druk zijn, maar korte ritjes zijn meestal mogelijk.

Locatie watertaxi steigers

De 50 watertaxi steigers kunnen bekeken worden op de website van de Watertaxi Rotterdam. Populaire opstappunten zijn Leuvehaven en Hotel New York.

Rondleiding

Met de watertaxi Rotterdam en zijn havens verkennen onder begeleiding van een privégids? Een rondvaart gecombineerd met een wandeltour is ook mogelijk.