De snelste manier om je over het water te verplaatsen in Rotterdam is met de watertaxi. Er zijn ruim 50 opstappunten voor de watertaxi. Watertaxi Rotterdam verzorgt ook de veerdienst naar Hotel New York vanuit het centrum (Veerhaven en de Leuvehaven). Naast snel vervoer is de ‘rit’ over het water een heerlijke ervaring die je Rotterdam anders laat beleven.

De watertaxi Rotterdam vaart in de supersnelle zwart-gele Maastaxi waarin maximaal 8 personen in plaats kunnen nemen. De vaarrit moet van te voren besteld worden.

Vaartijden

Maandag t/m donderdag: van 07:00 uur tot 24:00 uur
Vrijdag: van 07:00 uur tot 01:00 uur
Zaterdag: van 09:00 uur tot 01:00 uur
Zondag en feestdagen: van 09:00 uur tot 24:00 uur

Prijzen en opstapplaatsen

De prijzen zijn vergelijkbaar met gewone taxi’s. Watertaxi’s kunnen worden gedeeld met anderen wat de prijzen goedkoper maakt. Hieronder vind je een kaart met opstapplaatsen en plan hier je reis en bereken de prijs van je rit.

Watertaxi opstapplaatsen

Veerdienst Hotel New York

De veerdienst bestaat uit een pendeldienst tussen Hotel New York en de twee opstapplaatsen in het centrum van Rotterdam: Veerhaven en Leuvehaven. De vaartochten worden uitgevoerd met klassieke Hotel New York bootjes.

Vaartijden

Op drukke dagen wordt er gevaren volgens een vast vaarschema en de wachttijd bedraagt dan ten hoogste 15 minuten. Op minder drukke dagen ligt zowel in Leuvehaven als Veerhaven een bootje klaar. Wie opstapt bij Hotel New York kan zich binnen in het watertaxikantoor bij Hotel New York melden, waarna het bootje wordt opgeroepen.

Watertaxi Rotterdam VOF
Adres: Koninginnenhoofd 7 , 3072 AD Rotterdam
Tel: 010-403.03.03
Website: www.watertaxirotterdam.nl
E-mail: info@watertaxirotterdam.nl