Historische Tram Lijn 10 Rotterdam

Historische Tram Lijn 10 Rotterdam 2018-08-02T23:11:35+00:00

Historische Tram Lijn 10

Een bijzondere manier om Rotterdam te ontdekken is met de Historische Tram Lijn 10. De Historische Tram voert naar het stadscentrum en andere attracties in verder gelegen historische stadsdelen. Tijdens een rondrit met de Historische Tram krijg je een goed beeld van Rotterdam. Het kaartje is bovendien de hele dag geldig, dus stap zo vaak in en uit als je wilt.

Route Historische Tram 


Route Lijn 10 weergeven op een grotere kaart

In 2018 is de route uitgebreid. Zo wordt er gereden langs de Rotte en door Crooswijk gereden. Als gevolg van de werkzaamheden aan de Coolsingel wordt er nu gereden over de Schiedamsedijk.

Wanneer en waar rijdt de Historische Tram?

Lijn 10 rijdt van 28 april tot 28 oktober 4 dagen (donderdag t/m zondag) en in de zomer (juli en augustus) zelfs 6 dagen (dinsdag t/m zondag).

Lijn 10 vertrekt elke half uur vanaf het Willemsplein dat zich onderaan de Erasmusbrug bevindt. De eerste tram vertrekt om 11.00 uur en de laatste tram om 16.30 uur. Je kunt overal langs de route van lijn 10 in- en uitstappen.

Wat is de prijs van de Historische Tram?

Voor een ritje van ruim een uur betalen volwassenen 9 euro. Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65-plussers betalen 7 euro. Een kaartje koop je in de tram; pinnen of contant. Het kaartje is de hele dag geldig en je kunt zo vaak in- en uitstappen als je wilt.

Meer info Historische Tram

Stichting RoMeO