Beste hostels in Rotterdam

Beste hostels in Rotterdam 2016-01-02T21:45:19+01:00

Zoek je een betaalbare maar goede verblijfplaats in Rotterdam? Dan zit je goed want hieronder vind je een selectie van de beste hostels in Rotterdam.

KingKong hostel Rotterdam

King Kong Hostel
Witte de Withstraat 74
Het King Kong Hostel ligt aan de Witte de Withstraat, de beste uitgaansstraat van Rotterdam. Dit mooie nieuwe boutique hostel uit 2014 biedt plaats aan 150 logés met privékamers en groepskamers en een grote slaapzaal. Regendouches, zacht linnen én toch voor een voordelige prijs.

Ani Haakien backpackers hostel

Ani & Haakien
Coolsestraat 47-49
Het backpackers Hostel Ani & Haakien heeft persoonlijkheid en ziel! Bij Ani & Haakien vind je een woonkamer als thuis ingericht met coole ‘oude oma’ spullen en gerecycleerde materialen. Gelegen op slechts 1 minuut lopen van het Centraal Station. Gekozen als Golden Hotspot 2014 door Hostelworld.

hostel room rotterdam

Hostel Room
Van Vollenhovenstraat 62
Hostel ROOM Rotterdam biedt kamers in typisch Rotterdamse of puur Nederlandse stijl. Het hostel is gevestigd in een schitterend pand in Art Deco stijl op loopafstand van het centrum. Room werd eerder uitgeroepen tot beste hostel van Nederland.

the student hotel rotterdam

The Student Hotel
Willem Ruyslaan 225
Stijlvolle kamers met flatscreen-tv en een eigen badkamer. Modern en strak ingericht met een industriële look. Dit alles in een jonge dynamische omgeving met veel gedeelde faciliteiten. Ontbijten, lunchen en dineren kan in ‘The Kitchen’.

Hotel Santa Maria

Hostel Santa Maria
Scheepstimmermanslaan 13
Geschikt als je op zoek bent naar een betaalbaar en netjes familiehostel in het centrum van Rotterdam. Hostel Santa Maria is gevestigd in een herenhuis uit 1852 in het statige Scheepvaartkwartier aan de Maas.

stayokay cube hostel

Stayokay Cube Hostel
Overblaak 85-87
Gevestigd in de wereldberoemde Kubuswoningen vlakbij het gezellige uitgaansgebied Oude Haven. Elke kamer is anders, maar altijd met eigen sanitair en de modernste faciliteiten.