Pleinbioscoop Rotterdam

Pleinbioscoop Rotterdam

Pleinbioscoop

Pleinbioscoop

Wanneer: 8 augustus t/m 26 augustus 2018

Waar: Museumpark, Rotterdam

Toegang: 5 euro (een stoeltje huur je voor een euro)

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Pleinbioscoop 51.913091, 4.471693

Pleinbioscoop Rotterdam

19 zomeravonden lang wordt in het Museumpark in de open lucht film vertoond. Op een scherm van 15 bij 25 meter worden uiteenlopende films geprojecteerd waaronder arthouse films, grote Hollywood producties, oude klassiekers en de allerlaatste films. De filmvoorstellingen starten vanaf 21:30 uur. Voorafgaand zijn er optredens van van Rotterdams bandjes en natuurlijk is er volop gelegenheid om wat te eten en te drinken.

Praktische info

Entree

Tickets zijn te koop aan de kassa van de Pleinbioscoop bij het Museumpark. Wil je al eerder een 10-rittenkaart bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@pleinbioscooprotterdam.nl. Na betaling wordt een 10-rittenkaart gestuurd.

Stoelen

Je mag je eigen stoel, bank of kleed meenemen. Stoelen zijn ook te huur voor € 1 per avond. Lever de gehuurde stoel na afloop van de film weer in bij de uitgiftepunten.

Eten en snacks
Vanaf 19.00 kun je terecht bij de Pleinbios voor een eenvoudige maaltijd, een luxe hapje en een drankje. Voor bier, wijn, fris, popcorn en chips ga je naar de Pleinbioscoopbar.

Muziek
Iedere avond vanaf 19.00 treedt er een Rotterdams bandje op.

Films 2018
Florida Project, Jurassic World, Phantom Thread, The Rider, Doof Kind, The Insult, Lady Bird, Hereditary, One flew over the cuckoo’s nest, Dunkirk, Seet Country, Visages Villages, Three Billboards outside Enning, Missouri, Tonya, Black Panther, Call me by your name, Back to the future en Good Time. Iedere woensdag, zaterdag en zondag zijn er kinderfilms.

Meer info: Plein Bioscoop

2018-08-02T15:26:14+00:00