Baroeg Open Air in het kort

Wanneer
Zaterdag 15 september 2018

Waar
Zuiderpark Rotterdam

Toegang
Gratis

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Zuiderpark 51.880804, 4.480900 Zuiderpark

Baroeg Open Air – underground muziekfestival Zuiderpark

Baroeg Open Air is een gratis muziekfestival dat wordt gehouden in Rotterdam in het Zuiderpark. Het festival staat bekend om z’n brede underground programmering en ontspannen sfeer en staat een dag lang garant voor alternatieve muziek als hardrock, metal, gothic en hardcore. Baroeg Open Air biedt haar publiek niet alleen nationale en internationale toppers, maar ook Rotterdams talent.

Baroeg kent een goede reputatie. Zo werd het festival in 2012 door de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) genomineerd voor de categorie ‘beste festival’.

Naast drie grote muziekpodia vind je op het festivalterrein ook festivalkramen (gericht op specifieke genre) en horecatenten.

Baroeg Open Air 2018

Op zaterdag 15 september 2018 wordt de 11e editie gehouden van Baroeg Open Air. Van 12:30 tot 22:30 uur spelen circa 19 bands verspreid over drie podia. De Main Stage biedt underground gitaarmuziek, terwijl de Talent Stage plaats biedt aan opkomende bands. Verder is er de Electronic Stage met elektronische acts. Dit jaar o.m. God Dethroned, 10 Years, Heidevolk, Fleddy Melculy, Nakse Bananen en De Likt.

Het terrein gaat vanaf 12:00 uur open, gratis toegang.

Check voor meer info en het programma de website van Baroeg Open Air