Rotterdam ontdek je het best met een stadswandeling onder begeleiding van een ervaren stadsgids. Ideaal om het dynamische Rotterdam in een kort tijdsbestek goed te leren kennen. Wandelend bezoeken we de hoogtepunten van Rotterdam terwijl onze gids je met verhalen en anekdotes bijpraat over de Rotterdamse historie, de architectuur, de highlights en de allerlaatste ontwikkelingen in de stad. Lees hieronder meer over onze stadswandelingen.

Markthal Beeldbank Rotterdam

Deze stadswandeling is ideaal voor personen die het beste van de binnenstad van Rotterdam willen zien. Een enthousiaste stadsgids geeft alle interessante ins en outs over Rotterdam en leid je naar bekende en minder bekende Rotterdamse attracties. Deze stadswandeling start bij het Centraal Station en eindigt met een bezoek aan de Markthal.

Centraal Station

Deze stadswandeling is speciaal voor groepen die bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in architectuur. Met een gespecialiseerde architectuurgids bezoek je de architectonische hoogtepunten van Rotterdam waaronder de niet te missen Markthal, het Timmerhuis en het spectaculaire Centraal Station. Natuurlijk ontbreken bij deze architectuurtour evenmin de karakteristieke Rotterdamse hoogbouw en de wederopbouwarchitectuur.

Laurenskerk Erasmus

Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, de haven of een specifieke wijk wilt verkennen, voor elke interesse kunnen we een stadswandeling voor je samenstellen. Zoek je iets bijzonders voor een bedrijfsuitje? Het maakt niet uit, wij verzorgen het voor je!

Stadswandeling Rotterdam Timmerhuis

De Instaptours op zaterdagen zijn speciaal bedoeld voor individuen en kleine groepjes die de voorkeur geven aan een tarief per deelnemer. Onze ervaren stadsgidsen voeren de groepen naar de hoogtepunten van het centrum van Rotterdam. Ook aan te bevelen voor inwoners van Rotterdam die meer over hun eigen stad te weten willen komen. Klik verder voor de tijdstippen en routes die we lopen.