Fietstours zijn ideaal om het uitgestrekte Rotterdam te verkennen en de Rotterdamse highlights verspreid over beide kanten van de Maas aan te doen. Laat je onderweg bijpraten over de laatste aanwinsten van de dynamische haven- en architectuurstad die continue in beweging is, maar ook een rijke geschiedenis kent. Hieronder vind je suggesties voor fietstours met een gids.

De Fietstour Highlights Rotterdam is ideaal voor wie onder begeleiding van een deskundige stadsgids het beste van Rotterdam wil zien. Verspreid over verschillende stadsdelen van de stad bezoeken we hotspots als de Markthal, het Centraal Station, de oude havens en het Scheepvaartkwartier. Op Rotterdam-Zuid fietsen we naar de enerverende wijken Kop van Zuid en Katendrecht en laten we je het havengevoel van Rotterdam ervaren.

Groepsgrootte: max. 15 personen
Duur: 2,5 uur
Prijs: 187,50 euro (privétour)

Street Art Rotterdam 1

De Fietstour Architectuur Rotterdam is helemaal gericht op de architectonische hoogtepunten van Rotterdam, zowel in het centrum als op Rotterdam-Zuid. Een architectuurgids toont je de bekende en minder bekende architectonische parels van Rotterdam waarbij iconen als De Rotterdam, de Erasmusbrug, de Markthal en de Kubuswoningen vanzelfsprekend niet zullen ontbreken.

Groepsgrootte: max. 15 personen
Duur: 2,5 uur
Prijs: 187,50 euro (privétour)

Fietstour Rotterdam markthal

Met de fiets kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op in Rotterdam. Highlights, architectuur, culinair, kunst of geschiedenis? Laat je verrassen door de Brandgrens, de haventour, Rotterdam-Zuid of misschien wel het chique Kralingen. Ook geschikt voor speciale groepssamenstellingen of bedrijfsuitjes in tal van talen als Engels, Duits, Spaans en Portugees.

fietstour rotterdam

Zoek je geen privé-tour maar een fietstour met een tarief per deelnemer? Ga dan voor onze Open Fietstour op zaterdag. Je kunt via ons contactformulier laten weten welke datum je voorkeur heeft.

Wanneer: zaterdag om 10:00 uur (bij min. 6 deelnemers)
Duur: 2,5 uur
Prijs: 25 euro p.p.

Slider Rijnhavenbrug hoogbouw