Historische Tram Lijn 10

Met de Historische Tram Lijn 10 ontdek je Rotterdam op een bijzondere manier. De Historische Tram voert naar het stadscentrum en verder gelegen historische stadsdelen. Goed om te weten, het kaartje is de hele dag geldig en je kunt dus zo vaak in- en uitstappen als je wilt.

Route Historische Tram 


Route Lijn 10 weergeven op een grotere kaart

In 2018 is de route uitgebreid met de Rotte en Crooswijk en in 2019 met de Noordsingel en het Oude Noorden. Als gevolg van de werkzaamheden aan de Coolsingel wordt tijdelijk gereden over de Schiedamsedijk.

Wanneer en waar rijdt de Historische Tram?

Lijn 10 rijdt tussen 18 april tot 5 mei 2019 van donderdag tot en zondag  en tussen 30 mei tot 27 oktober van donderdag tot en zondag. Lijn 10 rijdt in juli en augustus zelfde 6 dagen in de week (niet op maandag).

Waar start de Historische Tram?

Lijn 10 vertrekt elke half uur vanaf het Willemsplein onder de Erasmusbrug. De eerste tram vertrekt om 11.00 uur en de laatste tram om 16.30 uur. Je kunt overal langs de route van lijn 10 in- en uitstappen.

Wat is de prijs van de Historische Tram?

Volwassenen betalen voor een dagkaart 9 euro. Kinderen van 4 t/m 11 jaar en senioren betalen 7 euro. Een kaartje koop je in de tram; je kunt pinnen of contant betalen. Het kaartje is de hele dag geldig en je kunt zo vaak in- en uitstappen als je wilt.

Meer info Historische Tram

Stichting RoMeO