Lees op deze pagina meer over bustours in Rotterdam, comfortabele sightseeing speciaal voor grotere groepen. Verder presenteren we ook een aantal interessante Rotterdamse alternatieven, zoals de speciale ‘toeristentram’ en de amfibiebus.

Erasmusbrug Kop van Zuid

Bustour met gids
Een bustour is ideaal om groepen vanaf 20 personen soepeltjes door Rotterdam te leiden. Naar de grootste bezienswaardigheden van het centrum en vandaar over de Erasmusbrug naar de hotspots van Kop van Zuid en de Wilhelminapier. Maar ook tussen de schepen en containers door in de wereldhaven Rotterdam. Een eigen tourbus? De lokale gidsen van City Rotterdam Tours rijden graag met u mee.

Splashtours 300

Splashtours
De Splashtours zijn een unieke stadstour over het land en op het water van Rotterdam. Met een amfibibus doe je in 60 minuten eerst de binnenstad van Rotterdam aan om vervolgens met amifibus het water in te duiken voor een vaart langs de skyline van Rotterdam.

Lijn 10

Historische Tramlijn 10
Rotterdam ontdekken kan ook met de historische Tram Lijn 10. De historische tram doet zowel het stadscentrum aan als andere historische stadsdelen.