Rotterdam bezoeken en in een goedkoop maar goed hotel slapen ? Hieronder vind je een selectie van de beste budget hotels in Rotterdam.

Hotel Santa Maria

Hotel Santa Maria
Hotel Santa Maria is de plek als je op zoek bent naar een betaalbaar en netjes familie hotel in in het centrum van Rotterdam! Het hotel is gevestigd in een herenhuis uit 1852 in het statige Scheepvaartkwartier aan de rivier de Maas. Het beste budget hotel in Rotterdam.

Hotel Breitner

Hotel Breitner
Hotel Breitner ligt aan een rustige straat in het centrum van Rotterdam. Het uitstekende kleine budget hotel biedt gratis WiFi en een 24-uursreceptie.

Port Hotel Rotterdam

Port Hotel
Port Hotel is een nieuw hotel met een luxe uitstraling voor een comfortabele overnachting. Het Hotel is gevestigd in Delfshaven nabij historisch Delfshaven op 10 minuten met de fiets, tram of metro van het centrum van Rotterdam.

Easyhotel Rotterdam centrum

EasyHotel
Het EasyHotel Rotterdam City Centre is onderdeel van de scherp geprijsde hotelformule van de easyGroup (Easyjet). De lokatie van het nieuwe hotel (2013) is perfect, midden in het centrum van Rotterdam met de winkelstraten de Lijnbaan en de Koopgoot om de hoek.

Hotel Rotterdam

Hotel Rotterdam
Hotel Rotterdam aan de Schiekade in Rotterdam Noord biedt moderne faciliteiten en comfortabele kamers. Het hotel ligt op slechts 500 meter van het centraal station en het centrum van Rotterdam.